Kuća za odmor br.510, apartmani br.1-10, Bol, otok Brač, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.510, Bol - otok Brac

* 10 apartmana za 2-10 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom i mirnom položaju u mjestu Bol cca. 50 m od mora i centra. U blizini se nalaze mnoštvo trgovina, restorana i kafića. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Kuća raspolaže s 10 apartmana I. katergorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 6 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.4 za 5 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.5 za 2 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.6 za 2 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.7 za 5 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.8 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.9 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.10 za 10 osoba nalazi se na dvije etaže. Na 1. katu su prostrani dnevni boravak s dva kauča na razvlačenje za dvije i jednu osobu, satTV i klima uređajem, kuhinja s perilicom za posuđe i mikrovalnom pećnicom, blagovaona, WC, jedna velika južna terasa s garniturom za sjedenje te sjeverna terasa s roštiljem. Na 2. katu su tri sobe s bračnom posteljom, jedna soba s jednom posteljom, dvije kupaone, perilica za rublje te jedna terasa.